Förra året kunde kanske ha blivit som i år

Kommentarer inaktiverade för Förra året kunde kanske ha blivit som i år | Uncategorized

Med en annan producent, ett något annat arr hade Loreen kanske blivit den första som vann två år i rad. Jag tycker nämligen inte att förra årets låt är sämre än Euforia. Men det tyckte svenska folket och då är det väl så. Och saade (är det förresten vår nya grej? Att skicka artister med dubbelvokaler till Europa) är ju vad han är för barnungarna.

 


Sen sist

Kommentarer inaktiverade för Sen sist | Uncategorized

Tydligen hade vi tecknat under, alltså undertecknat, ett nytt avtal idag. Redan klockan fyra ryckte dom i mig med champagne. Så jag hamnade på tullkrogen och så sitter jag här kvart över elva och saken är väl inte så mycket mer med det.  Tror jag.

 


Dette aelskede lann

Kommentarer inaktiverade för Dette aelskede lann | Uncategorized

Jag vet inte om jag älskar eller avskyr Sverige för detta. Hur som helst är det typiskt svenskt. För oss är det viktigt att göra saker och ting riktigt och redigt. I synnerhet när andra ser på. Tittar på hockey-vm (och detta är kanske inte typiskt svenskt) men just nu dividerar dom om klockan startades en sekund för tidigt. En sekund. Eller som sade i Fredrik Lindströms Dialektmysterier att när vi kom med i EU och Europa besviket konstaterade att svenskarna ju är precis som tyskar fast dom kan engelska.

 

Hur som helst. Det jag skulle till var att NATURLIGTVIS ska ländernas nationalsånger i hockey-vm sjungas av personer från respektive land. Rätt ska vara rätt. Här är Norges norska nationalsångssångare. Detta är vad jag älskar eller hatar med Sverige. Rätt ska vara rätt.

 


Lets dance

Kommentarer inaktiverade för Lets dance | Uncategorized

Det var lets dance ikväll. Jag missade det. Tyvärr har jag missat samtliga avsnitt de senaste 3-4 åren. Ibland har jag tittat lite, men varje gång har det kommit något emellan. Något viktigare helt enkelt. Men det är ju sånt som händer. Jag tror det gick så här: olika kändisar som inte kan dansa dansade och sen till sist åkte en ur och romansen med danspartnern avslöjas i Aftonbladet och Expressen i morgon till familjens stora sorg. Shit happens.

Läste i tidningen att kändisarna var upprörda över att man fått en vecka mindre på sig att träna. Det är ju ett obestridligt faktum men det faktumet gällde väl alla deltagare. Det kanske mest intressanta med detta måste ju vara att kändisarna i normala fall slappar hela veckan sen övar de lite sista dagen för att inte göra bort sig för mycket på teve. Och nu fick de hux flux en färre dag att slappa på. Trist ju!