Bekymmer bekymmer bekymmer

Kommentarer inaktiverade för Bekymmer bekymmer bekymmer | Uncategorized

Funderade över mina egna bekymmer på väg hem från jobbet idag. I den kontexten går det inte att förbise bekymmer som ligger andra nära tillhands. Däribland har vi på första plats lillebrors ettkilos för tidigt födde son (grattis till mig som blivit farbror och grattis till syrran som blivit faster) och grattis till lillebror som blivit farbrors bror. På andra plats hamnar lillasyster som har sin pojkvän bortsprungen över hela världen och får träffa honom alldeles för sällan. Mina bekymmer hamnar efter deras i magnitud, men har ändå viss inverkan på min existens. Jag vet inte. Kanske kan jag glädja mig över mina syskons värre öden och i och med det skatta mig lycklig.

Jag tror jag gör så. Det verkar vettigt.

Nu måste jag gå och klippa naglarna.

 


Idag

Kommentarer inaktiverade för Idag | Uncategorized

Idag var det ledigt från jobbet så jag hämtade upp Per från Stora Essingen eftersom han inte var ledig. Vi skulle på utflykt blev det bestämt. På Essingen ligger pizzeria ”Öppet” vilket jag tyckte var roligt och fotade. Undrar just när Pizzeria Öppet har stängt. Hur som helst så blev det bestämt att utflykten skulle gå till Fotografiska där Anton Corbijn hade utställning men kön var hundratals meter lång så vi avstod.

Pizzaöppet

Vi äkte istället hem till John och tog en kopp kaffe och Frida tipsade oss om ”toalettmuseet”. Gustavsbergs porslinsmuseeum fick det alltså bli och det var väl inte världens upplevelse, men det var en upplevelse. Sen gick vi på Rörstrands och Gustavsbergs outlets och köpte ingenting. Eller jag köpte en kniv, men det är väl inget något av företagen är kända för. Efter det Biltema och nya torkarblad och sen hem till The Voice på teven.

 

Porslin

The Voice… Lett av Carina Berg. Hon som brukar flytta in. Först måste jag säga att programmet når sina höjdpunkter när ingen trycker vidare dom tävlande och sen ska förklara sig varför dom inte gjorde det. En annan kort reflektion är att Carina Berg är en sådan där som är riktigt snygg men totalt osexig. Fullkomligt.
Berg