Porrskådis och kritik

Kommentarer inaktiverade för Porrskådis och kritik | Uncategorized

På en del saker jag tar mig för anser jag att jag är bättre än de flesta. Men det innebär inte per automatik att jag tycker jag är bra på just den saken. Ett exempel. När jag lagar mat får jag ofta positiva kommentarer rörande maten som tillagats. Jag själv däremot tycker nästan alltid att det jag lagat är på sin höjd mediokert eller oftast ganska uselt tillagat och presenterat. Jag hittar alltid något som man borde gjort bättre. Endast i sällsynta fall blir jag helt nöjd med det jag skapat. Det knepiga är att jag inte kan ta till mig positiv kritik (eller negativ för den delen). Det är bara min åsikt som gäller.

Jag vet inte om det är vanligt, men jag funkar så. Det finns endast ett mycket litet antal personer som jag tar till mig kritik ifrån. Personer som jag litar på säger sanningen.

Äh. Och brorsan har blivit kompis med en porrskådis. Tydligen.

 


Okej, så här blir det

Kommentarer inaktiverade för Okej, så här blir det | Uncategorized

i nuläget ser det ut som den borgerliga alliansen kommer bilda en minoritetsregering med sverigedemokraterna som så kallad vågmästare.

Att sverigedemokraterna i någon mening alls kan kallas för mästare i något är besynnerligt.

Två saker då.

Ett. Sverigedemokraterna kommer inte bli vågmästare. kom ihåg vart ni läste det först. Alla poströster är räknade först på onsdag och jag inbillar mig att alliansens anhängare poströstar i större utsträckning. Vänsterpartister och sossar går och röstar PÅ VALDAGEN och gör en sak av det. Det gör inte alliansens väljare i samma utsträckning.

Två. Vad kommer det då att betyda för dig och mig och typ alla att (om det ändå blir så) att sverigedemokraterna blir vågmästare? Svar: inte ett skit.

Så var det med dom sakerna.

 


Näbben stängd

Kommentarer inaktiverade för Näbben stängd | Uncategorized

Inför valvakan har man gjort VALU som är en valundersökning som görs vid vallokalerna runt om i landet och resultatet har tidigare inte diffat mer än en procent åt ena eller andra hållet. Alliansen fem procent mer än de rödgröna.

Sen räknas rösterna efter hand och det riktiga resultatet kommer närmare och närmare.

Kanske är det därför det blir så otroligt dumt att alla partier vägrar erkänna att de gjort ett dåligt eller bra val innan ALLA röster är räknade. Om det är bra eller dåligt måste man väl för fan kunna uttala sig om ändå. Han man som parti fått väldigt många procent färre än sist (även om alla röster inte ännu är räknade) så kommer det inte smälla till och hips vips har man rusat som en raket i siffrorna…

Uttala er för i helvete!

 


Bilder från förr

Bilder från förr är för övrigt ett ganska intetsägande sätt att sätta etikett på vad bilderna ska visa. Är inte alla bilder från förr! Alldeles efter morfar begravdes tänkte jag skriva nåt om den saken till bilden där morfar har mig i famnen. Det är en fenomenalt bra bild i alla fall. om morfar kan man inte säga så mycket mer än att jag egentligen inte kände honom särskilt väl. Jag har givetvis träffat honom massvis med gånger, men har liksom aldrig fått något riktigt grepp om honom. En liten detalj dock. Jag och lillebror Jocke fick vartenda år till julklapp sådana där trepack med schampoo, deo och parfym av samma märke. Alltid av den sorten som säljs på ICA eller Coop, ni vet, Fenjal eller Axe eller så.

Lägg särskilt märke till hur glad jag ser ut i morfars knä.

På julen kom alltid jultomten till oss. Vi har just aldrig blivit besökta av någon särskilt snäll tomte. Våra tomtar har oftast gestaltats av någon av våra morbröder eller av farsans kompisar som fått i instruktion att skrämma oss barn till de vuxnas glada hurrarop. Sär här kunde det se ut precis innan tomten kommer. Fadern och farbror i bakgrunden spelar tuffa.

Nästa bild kan man knappt tro att den är tagen hemma i Källunge. Flygeln varken inredd eller renoverad, bara den gamla smedja som den varit så länge. Det är lillebror Jocke till vänster och i matchande klädsel jag och sen kusin vitamin Anna-Maria. Vem kunde tro att det skulle sluta så illa för den lille gossen till vänster?

Jag ser kanske lite småsur ut på alla bilder. Men jag hade roligt ibland också…