Ny

Kommentarer inaktiverade för Ny | Uncategorized

På nåt sätt blir alltid semestern en besvikelse. Likadant i år. Det är visst trevligt att komma hem och ta det lugnt, men det blir också någon slags inaktivitet som jag irriterar mig på. Jag gör en massa ingenting vilket faktiskt stör mig.

Nu är jag hemma i Stockholm igen med jobb och allt vad det innebär. Möblerade om häromdagen. Förutom att ombytet förnöjer så finns i den här möbleringen en aura av något annat. Ungefär som om nåt vackert väsen har varit här och välsignat min nya möblering. Hur som helst är det roligt med omväxling. Trots att jag ännu inte lärt mig att väckarklockan nu står på vänster sida av sängen.

På tal om nytt så har jag köpt bil. Det kan knappast ha undgått någon. Jag är helt sjukt förtjust både i bilen och i det faktum att jag nu kan ta mig vart jag vill när jag vill. Jag kan köpa tunga saker eller handla mycket läsk på Coop. Jag kan åka och köpa en köksmatta på Ikea om jag så vill. Det är en frihet jag inte haft på väldigt många år. Kosta vad det vill.

Här är hon:

 


Semestern

I bakgrunden Eminems Love the way you lie. Den gick en del i helgen och minnena från helgen är trevliga att umgås med i brist på annat. Musik fungerar på det viset. Vissa låtar är starkare förknippade med särskilda tidpunkter än de flesta. Den här är en av dem som inte är en av de flesta.

I helgen spelade vi kubb-sm. Helgen dessförinnan kubb-vm. Kubbmässigt har det inte varit något att skriva hem om i år. Vm sket sig direkt och vi var typ sämst. Sm gick spelmässigt ganska okej. Emellanåt spelade jag och Jocke fenomenalt bra och enligt mitt sätt att se det så var det inget lag som ens var i närheten av att ta set av oss eller än mindre slå oss. Förutom i finalen då vi spelade medelmåttigt med våra måttstockar och fick därför välförtjänt smisk av Granskogarna från Dalhem. Stort grattis till dem!

Silver i alla fall. En ny upplevelse när det gäller sm. Har varit med fyra gånger i sm nu. Två vinster, en andraplats och en tredjeplats. Ser man på det på det viset så är det ju inte fy skäms.