Vinna biljett?

Kommentarer inaktiverade för Vinna biljett? | Uncategorized

Filmcitat. Gissa rätt och vinn en biobiljett.

”Your chance to be in his life is over. Did you use that time well or did you just piss it away? Your own fucking life is a ticking clock too, everybody´s is.”

Det är fan noga med det där. Vad man gör med sin tid. Med vem eller vilka man gör det. Är inte så säker att det inte är att piss it away att sitta och kolla på en film för att sedan posta det här. Men det får nog lov att bli lite ordning med det.

En helt annan sak. Om jag slutar snusa när september är över. Då är det en bra grej. Gör jag inte det så är det ändå avstampet för nåt annat.

Filosofiskt intressant så här dags på kvällen… Att en ickehandling skulle kunna markera ett avstamp, att låta bli att sluta snusa skulle vara markören för att vända blad.

Så är det i alla fall. Wish me luck in kubb-VM!

 


Till sist

Kommentarer inaktiverade för Till sist | Uncategorized

Orkar inte skriva om internetsoppan och fantastiska Telia just nu. Det tar vi senare.

Ni vet den där SVT-killen med som stora glasögonen. Filip heter han. I nyhetsmorgon häromdan tog han ett rejält steg mot att kvala in på min lista över idioter.

Han diskuterade olika blommor och sånt med någon expert på området och säger helt allvarligt och ironi att ”Det doftar fantastiskt här kan jag berätta för alla er som inte har doftteve”.

Fan alltså. Jag har inte skaffat doftteve än. Och då köpte jag ändå en ny teve för bara två månader sedan.