Gregga

Eftersom jag blivit varse om att den gode Greger då och då läser detta passar jag på att sända honom en hälsning. Greger är en god vän från Gotland som lagt åtskilliga timmar på att hålla ordning på mig (och för all del John). Det finns ingen jag önskar mer lycka i livet än Greger. Att han verkar ha en smått magisk förmåga att dra till sig kärleksproblem är en helt annan historia och den tänkte jag låta bli att skriva här.

Jag och Gregers lillebror Sonny (och hans brutta Jessica) var på Stieg Larssons Män som hatar kvinnor idag. Förväntningarna var ganska högt skruvade på grund av böckerna som jag gillar. I dom fallen brukar jag bli gruvligt besviken. I synnerhet när det gäller svenska filmer. Dock inte idag. Filmen lyckas skapa just den där känslan av mer mer mer som böckerna lyckades med. Michael Nykvist gör sitt jobb bra trots att han gestaltar Michael Blomkvist på ett annat sätt än jag föreställt mig. Och så Noomi Rapace. Hon är ju vacker så in i bäng. Och så är hon gift med den där Ola Rapace. Den Ola Rapace som hade ett svennebanannamn men bytte till det franska ordet för vildfågel. Fånigt. Dumpa Ola och välj mig.

Melodifestival. Går inte Sarah Dawn Finer vidare ikväll skall jag äta upp en pizza. H.E.A.T vinner hela skiten. Okej, då vet ni det.